Priser

De første 30 dage er gratis

- og du kan altid opsige dit abonnement - uden nogen bindinger.


 
 
Til dig der har brug for en flot og præsentabel hjemmeside, uden communities og webshop.
 
Til foreninger, firmaer der ønsker at deres kunder har mulighed for at hjælpe hinanden vha. et supportforum og andre der ønsker at vedligeholde et community af kunder/brugere.
 
Til dig der har brug for en flot og præsentabel hjemmeside, hvor du kan sælge dine varer til hele verden og have åbent 24-timer i døgnet.
Se en af vores kunder: www.optic.dk
 Se en af vores kunder: www.gfholmegaard.dk Se en af vores kunder: gartnerietxfactor.dk
   

Vi tilbyder en professionel hjemmeside hvor der ikke er alle mulige “tilvalgsmuligheder” - som er nødvendige for at siden overhovedet fungerer tilfredsstillende. Al funktionalitet er med fra starten(f.eks ubegrænset antal sider).

Med i abonnementet får man : hosting, løbende opdateringer til systemet, fri trafik, fri support, professionel email, daglig backup til et andet sted i landet (data beskyttelse mod tyveri+brand) og et væld af funktionalitet - ikke noget med en lav basis pris og en masse tilvalgsfunktionalitet, som egentlig er basal funktionalitet næsten ingen kan leve uden.

Vores løsning er bygget op omkring et Open Source( dvs et frit og gratis), CMS kaldet Drupal, som er meget udbredt og anvendes til millioner af hjemmesider verden over, bl.a. aok.dk, berlingske.dk, Det hvide hus i USA osv. Vi har altså ikke fordyret løsningen ved at lave vores eget system fra bunden, men bygger altså på et stort, udbredt system der er opbygget over mange år, og er gratis.

Man kan nemt selv indsætte tekst og billeder løbende og man kan lave rigtig mange avancerede ting(f.eks vise samme varer på mange forskellige måder), hvis man har behov for det.

Har du allerede en hjemmeside?

Hvis du allerede har en hjemmeside du er glad for, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på at flytte designet og evt. indhold fra din eksisterende hjemmeside over til os, så du stadig kan beholde dens udseende, men samtidig få fordelene ved VirkPåNettets CMS.
Du betaler for de timer, vi bruger på at opsætte dit design - typisk vil det kunne klares på et par timer, fordi vi som oftest kan starte med et eksisterende design og tilrette dette.

Tag en snak med os - Få et uforpligtende tilbud

 

Ny hjemmeside

Når du skal have din egen hjemmeside, er det første du skal have et design til denne. Du har mulighed for at vælge et design blandt de over 250 forskellige professionelle designs VirkPåNettet stiller til rådighed. Her har du så mulighed for at gøre designet til dit personlige ved at opsætte de farver, billeder, tekster, grafikelementer, fonttyper osv, som hører til netop din virksomhed. Skulle der være elementer og placeringer i designet du gerne vil have på en lidt anden måde, kan vi sagtens tilrette dette for dig.

Vi tager også gerne en snak med dig om, hvordan designet på din hjemmeside skal se ud - så finder vi, i samarbejde med dig, ud af den ideelle løsning for dig og din virksomhed.

Vælger du at benytte et af vores designs og selv at opsætte dit layout og indhold, får du din nye hjemmeside online for 0,-, Du har fri support, også i prøveperioden, så du kan altid få hjælp og vejledning.
Du kan også vælge at få os til at oprette dit design, layout(og evt indhold, hvis ikke du selv vil stå for det).  Tag en snak med os - Få et uforpligtende tilbud

Tilkøbsmuligheder

(alle priser er eksklusiv moms)
  Engangsudgift
Årlig udgift
Egen .dk internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.dk)
120 kr
80 kr
Egen .com internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.com)
120 kr
95 kr
Egen .net internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.net)
120 kr
95 kr
 Egen .se internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.se)
 249 249
Egen .org internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.org)
120 kr
95 kr
Egen .info internet adresse
(såsom http://www.firmanavn.info)
180 kr
95 kr
Egen .biz internet adresse
(såsom www.firmanavn.biz)
180 kr
95 kr

 


Prisliste over VirkPåNettets ekstra produkter

(alle priser er eksklusiv moms) :

  Engangsudgift
Pris pr md

*Betalingsmodul (Understøttelse af betaling med Dankort,

Visa/Dankort, Visa, Eurocard og Mastercard i webshoppen)

0 kr 150 kr
Unikt design - uforpligtende tilbud
0 kr
0 kr
**Unikt design - udarbejdelse+opsætning
ca 2000-5000 kr
0 kr
Én ekstra Email addresse
0 kr
5 kr
10 ekstra Email addresser
0 kr
30 kr

Ét domæne alias (så f.ex.http://www.dit-firma.dk også

viser folk din side http://www.ditfirma.dk)

0 kr
5 kr

Indhentning af ALLE data fra backup af Email og/eller

hjemmeside lager fra given dato (og dermed overskrives

data nyere en den givne dato!)

100 kr
0 kr

Indhentning af udvalgte data fra backup af Email og/eller

hjemmeside lager fra given dato

625 kr/t 0 kr
Konsulent bistand for VirkPåNettet kunder 625 kr/t
0 kr
Konsulent bistand for andre kunder (til programmering etc.)  775 kr/t 0 kr.


Alle hjemmesiderne bliver hosted på en dedikeret server på vores foretrukne OS Linux. Redundante enheder bliver brugt, for at sikre oppetid.

 

VirkPåNettet's erfarne medarbejdere står til din rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til produkterne eller systemet.

 

* Når du har en webshop, hvor du kan tage imod betalingskort fra dine kunder, vil du altid, udover betalingsmodulet, også skulle have et kundeforhold med Nets (tidligere PBS). Med i Betalingsmodul abonnementet følger 500 gratis transaktioner pr. måned - derudover betales et gebyr på 50øre pr. stk. eller mindre - afhængig af samlet antal pr. måned.

** Med alle VirkPåNettets produkter følger mere end 300 professionelle designs, som du frit kan benytte dig af, og opsætte de farver, billeder og grafik på, som passer til netop din virksomhed.

Du kan også vælge at få lavet dit eget, helt unikke design, som vi sammen snakker om, hvordan skal se ud, så det både kommer til at fungere i form og funktion, til netop din virksomhed.

Vi giver et uforpligtende tilbud på unikt design, og prisen for udarbejdelse og opsætning af unikt design ligger typisk mellem 2000-5000kr(kontakt VirkPåNettet for pris på dit unikke design).