Funktionalitet

CMS - Drupal

VirkPåNettet benytter det der hedder et CMS, som står for et content management system - altså et indholdsstyringsværktøj, som gør det muligt for dig som kunde selv at opsætte, og redigere i, indhold på din hjemmeside, enkelt og ligetil, og helt uden kendskab til HTML, ftp, og andre tekniske begreber.

Det CMS VirkPåNettet benytter hedder Drupal. Drupal er et yderst professionelt Open Source CMS der giver dig rigtigt mange muligheder for at lave flotte ting på din hjemmeside - på en let og overskuelig måde.

 

Ubercart, oscommerce og zencart

VirkPåNettet benytter en af tre løsninger til webshoppakken. Ubercart modulet til drupal til integrerede shopløsninger, og oscommerce eller zencart til rene shopløsninger. Hvilken der benyttes, afhænger af din virksomheds behov og ønsker.

 

Funktionaliteter

VirkPåNettet tilbyder en vifte af forskellige funktionaliteter. Her kan du se nogle af de oftest benyttede 

(Har du ønsker om funktionalitet der ikke står her, så kontakt os gerne.):


Nyhedsbrev 

Med nyhedsbrevmodulet får du mulighed for at have en liste af nyhedsbrevmodtagere som automatisk bliver vedligeholdt. Det vil sige, at når dine kunder til - og afmelder sig dit nyhedsbrev, så bliver listen automatisk opdateret, så du ikke skal have besvær med dette selv.

Endvidere får du mulighed for, nemt og hurtigt, at sende nyhedsbrevet ud til dine kunder, ved kun at sende til een adresse - systemet håndterer så, at få sendt brevet til alle på listen.

 

 


 

Debatforum

Med et debatforum har du mulighed for at oprette forskellige fora, med diverse emner, hvori dine brugere kan skrive deres indlæg og læse andres indlæg.

Et fora kan være alt lige fra et debatforum, hvor dine brugere kan debattere diverse emner med hinanden, til et supportforum, hvor man indbyrdes kan stille spørgsmål og få svar.

Forskellige rettigheder kan opsættes for forskellige typer af brugere, således at man kan forskellige ting, såsom at læse indlæg, skrive indlæg og slette indlæg, afhængig af, om man er gæst, bruger der er logget ind eller administrator af fora'et. 

 

 

 


 

Webshop

Med en webshop får du mulighed for at sælge dine varer online døgnet rundt.

Du får værktøjer til nemt og enkelt at administrrere din online butik : du kan bla. oprette/slette varer og varegrupper, indsætte billeder til varer, oprette tilbud, vise "sidste nyt" og "mest solgte varer" på forsiden, samt håndtere dine ordrer.

Hvis du ønsker, at dine kunder skal kunne betale med betalingskort i din webshop, har du mulighed for dette ved at få opsat et betalingsmodul.

 


 

Kalender

Med kalendermodulet får du mulighed for at annoncere dine arrangementer til dine brugere i et let navigerbart kalendersystem. Kalenderen bliver synlig for dine brugere på din hjemmeside, og de kan her vælge, om de vil se en måned, uge eller enkelt dag af dit program ad gangen.

Der kan endvidere adviseres om kommende begivenheder i din kalender.

 

 


 

Nyheder

Du har mulighed for at vise f.eks. de seneste nyheder(eller andre indholdstyper såsom f.eks. debatindlæg og referencevisninger) på din hjemmeside. På den måde kan du give dine besøgende et nemt overblik over de seneste opdateringer på din hjemmeside.

 


 

 


 

 

 

Mulighed for mere end 100 gratis designløsninger

Du har mulighed for at vælge et design blandt de over 100 forskellige designs VirkPåNettet stiller til rådighed. Her har du mulighed for at at opsætte farver, billeder, grafik osv. Se her hvor forskelligt den samme designskabelon faktisk kan komme til at se ud, med forskelligt farve – og billedvalg : SE DEMO.
 

 


 

Webmail  

Med en webmail har du mulighed for at tilgå dine emails over hele verden, og ikke kun fra din egen PC - blot du har internetadgang.

Du får endvidere mulighed for at oprette en adresseliste, lave dine egne foldere til at sortere mails i, uploade filer, søge i dine mails, samt benytte den indbyggede kalender.


 

 


 

Optimal mulighed for god indeksering på søgemaskiner 

Udover vigtigheden af en flot og funktionel hjemmeside, er placeringen på diverse søgemaskiner også vigtig, for at din virksomhed bliver set. Derfor sørger VirkPÅNettets CMS-system for at understøtte en bedre placering ved hjælp af bl.a. URL-navngivning, Meta Tags, og unikke sidetitler for hver side.